November 3, 2016 at 11:56 pm

Burdushi i detyron Njerezit me shkel Kuranin (Video)

loading...

vajza

LEXO:  Bomba e Kastriot Myftarajt: “De Biasi dhe Sadiku nuk vlejnë as sa lidhëset e Milot Rashicës”
.