December 27, 2016 at 6:43 pm

Cili është më i fortë, luani apo krokodili? (Video)

loading...

Cili prej tyre është fitues në luftë?
Reflekset e cilit prej tyre janë më të shpejta në mbrojtje, por edhe në sulm?

Shikojeni videon e mëposhtme dhe mësoni fakte mbi trupat e tyre, sa janë në gjendje të luftojnë dhe të jenë fitues në përballje. /Lajmi.net/

LEXO:  Përpjekje e jashtezakonshme për ta shpetuar Kalin, ja Shikoni se si (Video)
.