Gjermani: E lidh gruan prej makine dhe e tërheq zvarrë nëpër rrugë (Video)

hinter-einem-absperrband-wird_1479724629-5074279Policia gjermane thotë se një grua është lënduar rëndë, pasi që ishte tërhequr zvarrë nëpër rrugët e qytetit verior gjerman, Hameln. I dyshuari e kishte lidhur gruan me gajtan në qafë dhe për makinës, raporton AP,
I dyshuari është vetë dorëzuar në polici.
Policia në Hameln ka thënë se është duke e hetuar rastin si tentim vrasje.
I dyshuari e ka tërhequr zvarrë me makinë gruan nëpër disa rrugë të qytetit, sipas policisë.
Policia e ka gjetur gruan të shtrirë në trotuar me lëndime shumë të rënda. Ndërkohë, i dyshuari 38-vjeçar, është dorëzuar në polici dhe ka thënë se ai është kryerësi./Express/
Videon mund ta ndiqeni këtu: https://www.welt.de/vermischte…