December 31, 2016 at 8:14 pm

I ndez 10,000 “petarde” përnjëherë, rezultati mahnitës (Video)

loading...

Mos e provoni këtë edhe nëse ju duket interesante, pasi videoja është krijuar për arsye shkencore dhe argëtuese.
Shikojeni rezultatin kur ndizen 10,000 “petarde” përnjëherë:

LEXO:  Liridon Salihi qëllohet me breshëri kallashnikovi në mes të Brukselit (VIDEO)
.