Ja cilat janë burgjet më të këqija në botë (Video)

Çfarë ka brenda tyre, përpos kriminelëve dhe guardianëve?
Lajmi.net ua sjell videon në të cilën do të mësoni detaje mbi burgjet më të këqija në botë.

Se çfarë është gjetur, çfarë ka ndodhur, pse e kanë marrë emërtimin të tillë, duke u veçuar nga të gjitha burgjet tjera në botë, mësojeni përmes videos më poshtë. /Lajmi.net/