Kjo është kamera e fshehtë më e frikshme e realizuar në Shqipëri (Video)

Kamerat e fshehta zakonisht vënë në lojë njerëz të thjeshtë apo personazhe VIP për të shkaktuar momente plot humor dhe të qeshura, por kjo nuk është një e kamera e fshehtë e zakonshme. E ngjashme me skena të një filmi horror, kjo është padyshim kamera e fshehtë më e frikshme e realizuar në Shqipëri. Një djalë i maskuar si një manjak vrasës, i veshur me rroba kasapi, me thikë në dorë dhe i mbuluar plot gjak terrorizon kalimtarët e rastit të cilët largohen të tmerruar nga frika. Një gjë është e sigurtë, viktimat e këtij rrengu kanë kaluar një natë të gjatë pa vënë gjumë në sy.