Një vdekje e rëndë trondit diasporën tonë në Zvicër

Vdekja e papritur e një të riu shqiptar në Zvicrër ka goditur jo vetëm familjen e tij, por edhe mbarë diasporën shqiptare në këtë qytet dhe në krejt Zvicrën, shkruan Gazeta Lajm.

Marrim vesh se ai ka qenë i punësuar në policinë zvicerane, kurse shkaqet e vdekjes ende po hetohen. Edhe pse ende nuk është bë i ditur identiteti i tij i saktë, thuhet se Bëhet fjalë për djalosh i cili me bujarinë dhe fisnikërinë e tij ka qenë i dashur dhe respektuar në mesin e shqiptarëve të Lozanës.