Njeriu me lëkurën më të zgjatur në botë (Video)

dfhdrh

Mund ta kapni lëkurën tuaj dhe ta zgjatni sa të doni, pa ndjerë dhimbje? Garry Turner është njeriu i cili e ka aftësinë të ngrehë lëkurën e tij, deri në 15.8 cm, Ai e ka sindromën e quajtur Ehlers-Danlos, e cila është një çrregullim i indeve që lidhin lëkurën, ligamentet dhe organet e brendshme. Shikojeni videon e mëposhtme dhe mahnituni me aftësinë që e ka ky njeri, i cili e mban rekordin botëror të zgjatjes së lëkurës.