December 19, 2016 at 1:05 am

‘Përleshje’ n’Kosovë Show, mes këngëtarit shqiptar dhe një personi tjetër, ‘ndërpritet’ emisioni (Video)

loading...

 

LEXO:  “Ushtarakët i çojmë me misione në Afganistan, na kthehen myslimanë të konvertuar”
.