Presidenti i Turqisë me gjak shqiptari. Gjyshja e Erdoganit shqiptare (Foto)

Presidenti i Turqisë Recep Tayyip Erdoğan’ın duke se eshte me gjak shqiptari. Për kete flasin jo vetem  deklartat e tij pro shqiptare dhe për Kosoven sa here kerkohej nga Serbia por sot ai edhe vete ne njëfare menyre e ka pranuar lidhjet e ngushta me shqiptaret i cili nuk e ka deklarur  sot bash rastesisht gjatë një takimi me presidentin shqiptar Bujar Nishanin se  “Jam rritur në duart e një nëne shqiptare”. Ky lajm u dh ana gazeta e Ankaras “Haberturk” dhe medita tjera turke por pa precizuar lidhjet e tj familjare me shiptaret.

Gurmeve të këtij lajmi agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” ka mesuar se gjyshja e presidentit te Turqise është shqiptare. Ninullat  e para ne djep ju jane kënduar Erdoganit ne  gjuhen shqipe.

 

Erdogan, Beogradit: Kujdes me shiptaret, nëse Serbia kercenon, prek Kosovën, ka prekur Turqinë..

Se ka  gjak shqiptari Erdogan nuk eshte qudi edhe aq nese kemi parasysh se drejtuesit e shtetim te Turqise thuajse gjysma e tyre kane qene shqiptare nga Qemajl  Atatarku deri tek presidenit i fundit Kenan Evren (nga Presheva). Sikur t’mos ishin keto lidhje me shqiptaret sigurisht Turqia si nje vend mik dhe aleate e ngusht e Amerikes dhe e NATO-s nuk do te ndihmonte Shqiperine ushtarakisht e as UCK-në  deri ne clirmin e  Kosovës.

 

Mjafton reagimet e Beogradit ndaj deklaratave te presidentit Erdogan kur foli për Kosoven duke thëne se “Kujdes me shQIptaret. Nëse Serbia kërcnon, prek Kosovën, ka prekur Turqinë..”. Vec kesaj, me iniciativen e Erdogan në Sivas të Turqisë ehste ngtitur  lapidari për komandantin legjednar të UÇK-së, Adem Jashari, që njihet sot si Parku i Miqësisë Kosovë-Truqi, ka shkruar agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”.

Presidenti i Turqisë Recep Tayyip Erdoğan’ın duke se eshte me gjak shqiptari. Për kete flasin jo vetem  deklartat e tij pro shqiptare dhe për Kosoven sa here kerkohej nga Serbia por sot ai edhe vete ne njëfare menyre e ka pranuar lidhjet e ngushta me shqiptaret i cili nuk e ka deklarur  sot bash rastesisht gjatë një takimi me presidentin shqiptar Bujar Nishanin se  “Jam rritur në duart e një nëne shqiptare”. Ky lajm u dh ana gazeta e Ankaras “Haberturk” dhe medita tjera turke por pa precizuar lidhjet e tj familjare me shiptaret.

Gurmeve të këtij lajmi agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” ka mesuar se gjyshja e presidentit te Turqise është shqiptare. Ninullat  e para ne djep ju jane kënduar Erdoganit ne  gjuhen shqipe.

 

Erdogan, Beogradit: Kujdes me shiptaret, nëse Serbia kercenon, prek Kosovën, ka prekur Turqinë..

Se ka  gjak shqiptari Erdogan nuk eshte qudi edhe aq nese kemi parasysh se drejtuesit e shtetim te Turqise thuajse gjysma e tyre kane qene shqiptare nga Qemajl  Atatarku deri tek presidenit i fundit Kenan Evren (nga Presheva). Sikur t’mos ishin keto lidhje me shqiptaret sigurisht Turqia si nje vend mik dhe aleate e ngusht e Amerikes dhe e NATO-s nuk do te ndihmonte Shqiperine ushtarakisht e as UCK-në  deri ne clirmin e  Kosovës.

 

Mjafton reagimet e Beogradit ndaj deklaratave te presidentit Erdogan kur foli për Kosoven duke thëne se “Kujdes me shQIptaret. Nëse Serbia kërcnon, prek Kosovën, ka prekur Turqinë..”. Vec kesaj, me iniciativen e Erdogan në Sivas të Turqisë ehste ngtitur  lapidari për komandantin legjednar të UÇK-së, Adem Jashari, që njihet sot si Parku i Miqësisë Kosovë-Truqi, ka shkruar agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”.

erdoododffggg