Si u përhapën Islami dhe Krishterimi nëpër botë? (VIDEO)

untitleddddddddddddddd-1463066670-2951247_1480192754-5344447
Kjo video më poshtë tregon rritjen dhe përhapjen e dy religjioneve më të mëdha në botë përgjatë 2,000 viteve. Të prezantuar në ngjyrë të bardhë dhe të gjelbër, respektivisht, Krishterimi dhe Islami filluan nga Lindja e Mesme dhe u shpërndanë nëpër gjithë globin. Videoja u prodhua nga “Western Conservatory” bazuar në hartën “Tennesse”, një hartë që supozohet historikisht se e tregon saktë “shpërndarjen e gospelit”.