VIDEO / Dhëndri sheh nusen me vello për herë të pare, s’do besoni se cfar ndodh,..!!


Në një ceremoni martesore në Londër, e gjithë vëmendja ka qenë te dhëndri, i cili nuk është përmbajtur dhe ka qarë pa pushim. Gabriel Deku është përlotur dhe nuk ka mundur të përmbahet, sapo ka parë gruan e tij të ardhshme, teksa shkonte ne altar me fustan te bardhë. Ndërsa nusja Annabella ka qenë më e përmbajtur.
Gjatë tërë kohës, shoqëruesit e dhendrit janë munduar ta qetësojnë Gabrielin. “Për këtë nevojiten shoqëruesit e dhëndrit, më shumë se ato të nuses” dhe “Një dhëndër shumë emocional, apo tepër qaraman”, janë dy nga komentet që kanë marrë më së shumti pëlqime.
1