Zbulohet e vërteta e videos së tropojanit në Irlandë.

cats-168-527x375

Videoja e truprojes tropojan bëri namin në rrjetet sociale me miliona shikime, e mijëra shpërndarje dhe komente. Në fakt tropojani që punon si truprojë ka qenë sportist i rrjeteve marciale. E pikërisht kjo e shpjegon faktin që ai i shtriu në tokë dy klientët e tij të bezdisshëm. Pamjet e videos janë shpërndarë edhe nga Kompania Amerikane e Armëve Marciale, ku shkruanin se ata klientë u ngatërruan me personin e gabuar.